FAQ  Search  Profile  Log in to check your private messagesLog in   Register
Author Message
<  BIG glitch
Uberdhizon
PostPosted: Sun Jan 04, 2009 6:08 pm  Reply with quote



Joined: 02 Jan 2009
Posts: 28

When I start up my project, I get all sorts of bug reports, and when I try to test, it doesn't work. It told me to reinstall and try again, so I did, but nothing changed! Someone please help me!
The Additional properties are GONE! What the heck is happening?!
_________________
(lots of clever little things)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Seventeenth-Sky
PostPosted: Sun Jan 04, 2009 6:20 pm  Reply with quote



Joined: 14 Jan 2008
Posts: 204
Location: CT

yeah, this happened to me with one project which I updated from an older beta to a newer one.

I was able to fix it by copying the projects folder (it's in app support of pgf) and reinstalling, then pasting over the new projects with the old one, maybe try that?

there was another time that I was unable to fix it, hope that doesn't happen to
you!
_________________
Smile
It's a Good Day
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Uberdhizon
PostPosted: Sun Jan 04, 2009 6:23 pm  Reply with quote



Joined: 02 Jan 2009
Posts: 28

is there a way to still use the new one? I'm not sure I'm ready to say goodbye to the animation editor, mirror left frames, or ANY of the Beta 11 features! They were all so amazing!

I copied the files, and I redownloaded the beta, and it worked fine. I didn't even need to put the projects in. Thanks.
_________________
(lots of clever little things)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
yanN
PostPosted: Sun Jan 04, 2009 9:14 pm  Reply with quote



Joined: 07 Mar 2006
Posts: 724
Location: London, UK

haha.. there's always that solution: restart the program.. re-download the beta
I've done that too
_________________
http://yannguyt.squarespace.com/
for the full bLog on my ninjagame
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Seventeenth-Sky
PostPosted: Tue Jan 06, 2009 3:06 pm  Reply with quote



Joined: 14 Jan 2008
Posts: 204
Location: CT

glad you fixed it up!
_________________
Smile
It's a Good Day
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Display posts from previous:   
All times are GMT

View next topic
View previous topic
Page 1 of 1
sawbladesoftware.com Forum Index -> Beta test bug reports

Post new topic   Reply to topic


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group